Steeds vaker willen medewerkers met kerst goede doelen steunen, in plaats van alleen een traditioneel kerstpakket ontvangen, om zo bij te dragen aan een betere wereld. KerstGift is hét kerstkado waar de echte Kerstgedachte uit spreekt. Medewerkers krijgen een tegoed om via het platform van de The Social Handshake te geven aan goede doelen naar keuze. Deze goede doelen zijn zorgvuldig geselecteerd, waarbij is gekeken naar keuzevrijheid en variatie zodat er voor iedereen wat tussen zit. Maar er is ook bij het selecteren van de goede doelen gekeken naar transparantie, efficiëntie en effectiviteit. Op deze manier weet je dat je donatie altijd goed terecht komt.

Daarnaast heeft The Social Handshake het doneren super eenvoudig gemaakt en komt 100% van de donatie bij het goede doel terecht komt. Heb je al een Kerstkado? Dan kan KerstGift ook een goede aanvulling zijn op het bestaande kerstpakket. Wil je KerstGift extra feestelijk maken, heeft The Social Handshake twee superleuke kaarten gemaakt (al zeggen we het zelf).

Kortom: ben je op zoek naar een duurzaam en sociaal Kerstkado? Dan ben je bij KerstGift aan het goede adres.

Over The Social Handshake

The Social Handshake heeft als doel goed doen makkelijk te maken. Want Goed doen zit in onze natuur, alleen hebben we geen tijd óf denken we er simpelweg niet aan. The Social Handshake is met name bekend geworden door LoonGift. Met LoonGift kunnen medewerkers gemakkelijk goede doelen steunen waar zij om geven, direct vanuit het loon én met belastingvoordeel.

Maar naast LoonGift en KerstGift, biedt het ook BonusGift en VakantiedagGift aan.

Met BonusGift, kunnen medewerkers kiezen om (een deel van) hun bonus te delen met goede doelen. Een prettige bijkomstigheid hieraan is, dat onderzoek van Duke University heeft uitgewezen dat de mogelijkheid om (een deel van) de bonus te schenken aan een goed doel tot nog meer werkvoldoening leidt.

Omdat vakantiedagen die niet opgenomen zijn en over zijn, vervallen of dikwijls verjaren, heeft The Social Handshake VakantiedagGift ontwikkeld. Zo kunnen medewerkers bovenwettelijke vakantiedagen die niet zijn opgenomen, met VakantiedagGift inzetten om goede doelen te steunen.

Op deze wijze draagt The Social Handshake, samen met werkgever, medewerker en de goede doelen, bij aan een duurzame en sociale wereld.