Ben je ondernemer in Amsterdam en heb je oog voor duurzaamheid? Schrijf je dan vanaf maandag 2 juni 2014 in voor de DAM Prijs 2014. Je maakt hiermee kans op de stadsdeelprijs van €4.000 en de stedelijke prijs van €7.000.

Wat is de DAM Prijs?

DAM staat voor Duurzame Amsterdammers in het MKB. In alle stadsdelen kunnen ondernemers deelnemen aan de DAM Prijs. Per stadsdeel bepaalt de stadsdeeljury de winnaar. De stadsdeelwinnaar is automatisch genomineerd voor de stadsbrede DAM Prijs van €7.000,-. De zeven stadsdeelwinnaars krijgen een DAM Prijs communicatiecampagne op maat. Amsterdammers kunnen in oktober stemmen op hun favoriet. Op 27 oktober kiezen jury en publiek de uiteindelijke winnaar van de DAM Prijs 2014.

Hoe kun je deelnemen?

Deelnemen is eenvoudig, vul hiervoor de vragenlijst in op de websitewww.amsterdam.nl/damprijs. De inschrijvingstermijn loopt van maandag 2 juni tot en met vrijdag 1 augustus. Als deelnemer krijg je een uitnodiging voor de feestelijke prijsuitreiking op maandag 27 oktober. Twijfel je of je duurzaam genoeg bent? Vul de Quickscan in op de website en je weet het binnen een paar minuten.

Wil je een ondernemer voordragen?

Ga naar de website www.amsterdam.nl/damprijs, klik op ‘meld ondernemer aan’ en vul het formulier in. De DAM Prijs-organisatie vraagt vervolgens de ondernemer om mee te doen aan de DAM Prijs.

Doet je voorgedragen ondernemer inderdaad mee aan de DAM Prijs? Dan maak je kans op het winnen van één van de vijf Wattchers. De Wattcher, ontworpen door Marcel Wanders, geeft inzicht in je elektriciteitsverbruik. De DAM Prijs-organisatie verloot er 5 onder alle personen die een ondernemer hebben voorgedragen.

Meer informatie

DAM Prijs 2014 is een samenwerkingsproject van de zeven Amsterdamse stadsdelen. Projectbureau ARC voert het project namens de stadsdelen uit. Royal HaskoningDHV beoordeeld alle inzendingenen ondersteund de organisatie.