Wil jij meer publiciteit voor jouw innovatieve product of dienst? Je netwerk vergroten en nieuwe klanten vinden? Schrijf je dan nu in voor de 19e editie van de KVK Innovatie Top 100.

Jaarlijks kiezen we de 100 meest innovatieve Nederlandse mkb’ers. KVK zet hen in de etalage om andere ondernemers te inspireren. Nieuw dit jaar is dat bedrijven in vijf categorieën worden ingedeeld, die elk door een onafhankelijke vakjury worden beoordeeld. Ook brengt het publiek dit jaar haar stem uit.De prijsuitreiking van de KVK Innovatie Top 100 vindt plaats in november. Dit gratis evenement draait om inspiratie, netwerken, en de volgende stappen voor de groei van jouw bedrijf.

De categorieën

Circulaire economie

De categorie voor innovaties die herbruikbaarheid van producten en grondstoffen maximaliseert, de levensduur van materialen verlengt of schade aan het milieu verlaagt.

Energietransitie

Geschikt voor innovaties die zich richten op de overgang van traditionele, fossiele brandstoffen en energiebronnen naar duurzame, hernieuwbare energiebronnen. Denk aan zonne-energie of waterkracht.

Arbeidsmarkt en Samenleving

Voor innovaties die de manier waarop mensen samenwerken, organiseren, communiceren en samenleven verbeteren.

Voeding, Water en Infrastructuur

Voedsel, water en infrastructuur richt zich op het behouden van een gezonde en toekomstbestendige voedsel- en watervoorziening en infrastructuur.

Gezondheid en Zorg

Voor vernieuwingen rondom het monitoren, bevorderen, behouden en herstellen van de gezondheid van mens en gemeenschap.

Inschrijven

Heb jij met succes een innovatief product of dienst op de markt gebracht? Schrijf je dan nu in voor de KVK Innovatie Top 100.

Inschrijven