Glenn van der Burg ging tijdens Impact Radio in gesprek met Simon Braaksma, Senior Director van het Corporate Sustainability Office van Philips. Hoe ziet het duurzaamheidsbeleid bij de Eindhovense techgigant eruit?

In de verduurzaming van een organisatie speelt de duurzaamheidsmanager een belangrijke rol. Daarom maakt Glenn een reeks afleveringen van Impact waarin hij in gesprek gaat met de duurzaamheidsverantwoordelijken.

Vijf jaar geleden lanceerde Philips het duurzaamheidsprogramma ‘Healthy People, Sustainable Planet’. Hierin stelt Philips zich het doel om volledig CO2-neutraal te worden en om al zijn elektriciteitsverbruik tegen 2020 volledig uit hernieuwbare bronnen te halen. Heeft Philips de doelstellingen behaald en wat hebben ze nog meer aan mooie duurzame ambities? Hierover gaat Glenn van der Burg in deze aflevering van Impact in gesprek met Simon Braaksma, Senior Director van het Corporate Sustainability Office van Philips. Daarnaast sprak Glenn ook met Arjon van Lieshout van House of Performance.