Glenn van der Burg ging tijdens deze aflevering van Impact Radio in gesprek met Jerôme de la Chambre, manager sustainability van Landal GreenParks. Welke uitdagingen komen kijken bij duurzaamheid in de reisbranche?

“Gastvrijheid en duurzaamheid is een lastig huwelijk”, stelt Jerôme de la Chambre, manager sustainability van Landal GreenParks. “Aan de ene kant willen onze gasten ontspannen, plezier hebben en bijkomen van hun dagelijkse hectiek en niet lastig gevallen worden met allerlei zaken waar ze op dat moment geen behoefte aan hebben. Aan de andere kant is het onze verantwoordelijkheid om waar mogelijk duurzaamheid door te voeren en dat ook van onze gasten te vragen.”

Hoe gaat Jerôme om met deze spagaat? Wat zijn zijn successen en waar moet hij nog een tandje bijzetten? Hoe komt het dat ze ondanks dit lastige huwelijk de afgelopen drie jaar door de Sustainable Brand Index uitgeroepen tot het meest duurzame reismerk? Over deze onderwerpen ging Glenn van der Burg met hem in gesprek in deze uitzending van Impact.