Impact Centre Erasmus zoekt deelnemers MVO Expertpanel!

Bron
Impact Centre Erasmus

Partner

Wilt u als MVO-professional of besluitvormer meewerken aan nieuwe inzichten, onderzoeken en informatie? Dan is het MVO Expertpanel interessant! Het MVO Expertpanel biedt de mogelijkheid om MVO-professionals en besluitvormers te bevragen over de stand van zaken, trends, kansen en uitdagingen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het MVO Expertpanel is opgezet door Impact Centre Erasmus, onderdeel van Erasmus Universiteit Rotterdam.

Maximaal eens per kwartaal beantwoordt het MVO Expertpanel een korte vragenlijst over één specifiek onderwerp. Op het moment heeft het MVO Expertpanel circa 400 leden. Via het MVO Expertpanel geeft u een waardevolle bijdrage aan inzichten die aanzet geven tot nieuw onderzoek, informatie en opleidingen. 

De momenteel lopende enquête wordt gedaan in samenwerking met Global Compact Nederland. Hiermee onderzoekt Impact Centre Erasmus stakeholder management onder Nederlandse organisaties. Het doel is inzicht te krijgen in de Nederlandse praktijk rondom stakeholder management in relatie tot de Sustainable Development Goals (SDGs). Deze inzichten worden gebruikt om in een gezamenlijke publicatie aanbevelingen te doen om de wederzijdse betrokkenheid tussen bedrijven en stakeholders in het licht van de SDGs verder te bevorderen en te structuren. Met de publicatie beogen betrokkenen stakeholder management in Nederland en daarbuiten te bevorderen en daarmee een bijdrage te leveren aan de realisatie van Sustainable Development Goals.

Bent u een MVO-professional of besluitvormer en wilt u eens per kwartaal uw meningen en ervaringen delen om zo echte impact te maken? Meld u dan nu aan! 

 

Share Button