De financiële situatie van vele werknemers en ondernemingen staan met de huidige energieprijs zwaar onder druk. Dit verontrust vele partijen. Denken in oplossingen op de directe korte termijn is een noodzaak.  Een hard gegeven is dat de markt direct gaat bewegen wanneer er al bij de start een duidelijk financieel blijvend voordeel in de besparing en aanschaf zichtbaar is.  En vervolgens het is een must om van informatie, calculatie tot aan installatie geheel ontzorgd te worden, dan haken klanten ook niet af.  We hebben de oplossing met professionele partijen samengesteld, getoetst bij werknemers en werkgevers, en het is zeer enthousiast ontvangen. Het resultaat tot 70% op gas en kosten thuis besparen, door een hybride warmtepomp met 50% voordeel op aanschaf.

Er zijn geen kosten voor de werkgever om de werknemer €1000 tot €2000 per jaar aan gas te laten besparen. Dus er is geen brutoloon nodig om netto het ‘’gat’’ te dichten dat ontstaat in de portemonnee van de huishouding. Elke onderneming of organisatie kan meedoen. Er zijn meer dan 6 manieren te hebben om te kunnen betalen, ook met vrije dagen! Deze klantenreis is voor alle duurzame ondernemers beschikbaar, waarbij alle partijen zowel producent, installateur, adviseur, en woning-eigenaar kunnen profiteren! Het Hybride Warmtepomp Plan is de standaard voor een tot 70% besparing op gas en kosten thuis, met een voordeel op aanschaf van 50% via de werknemersvoordelen. Graag helpen we samen met de EY experts om ondernemingen, instellingen en overheden en hun werknemers gerust te stellen!

In 2 minuten: www.haasheat.com/animatie, Er is een hoge conversie van 25-30% gemeten bij de werknemers van Remeha, ABN AMRO, Gemeenten, ATAG en grote ondernemingen.  Dit bevordert, en nu vooral, de energietransitie. We stellen Het Hybride Warmtepomp Plan beschikbaar voor alle partijen, (alle grote NL merken willen en alle installateurs kunnen meedoen!) zodat men direct kan starten, zonder investering in tijd en geld voor dit concept. En het past precies in het plan van vorige week van Minister Rob Jetten, die dit graag wil opzetten met en voor alle partijen. We hebben de standaard met een klantvriendelijke reis en intelligente portal als backoffice voor NL gereed en iedereen kan direct starten en alle partijen verdienen!

Herbert Silderhuis, founder HAASHeat