Heleen Cocu-Wassink (Directeur HRM bij Alliander) is winnaar geworden van de categorieprijs Sustainability als onderdeel van de HRtop100. De andere twee genomineerden waren Gemmie Hermens (People en Culture directeur bij ISS Nederland) en Mariken Radstaat (Directeur Mens en Organisatie bij iHUB). Tijdens het HRtop100 event op 23 maart voor HR-directeuren werden de diversen prijzen uitgereikt. Er was een optreden van illusionist Nigel Otermans en Carola Wijdoogen van de nummer 5 foundation was keynote spreker. 

De HRtop100

Inzichten delen en inspiratie opdoen: daar gaat HRtop100 om. Het evenement is de ultieme gelegenheid voor HR directeuren om hun visie en inzichten te tonen. Het initiatief van HRcommunity en Rvdb is inmiddels uitgebreid tot de belangrijkste awardshow voor HR-leiders, en wordt geraadpleegd door bedrijven en media die op zoek zijn naar kennis en opinie over HR.

De Categorieprijzen

De HRtop100 legt de nadruk op actuele gebeurtenissen en onderwerpen die verband houden met HR. Elk jaar worden categorieën geselecteerd die het onderwerp van discussie vormen onder HR leiders. Met dit in gedachten waren de categorieën van dit jaar Sustainability, Diversity & Inclusion en People Development.

Het publiek stemden op een van de vijf kandidaten per categorie, waarna de winnaar uiteindelijk werd gekozen tijdens het HRtop100 evenement op 23 maart.