CF Report, marktleider in reporting in Nederland, en Creative Digital Agency group Happy Horizon bundelen de krachten om zich samen te richten op de toekomst van digital reporting.

De toekomst van reporting is digital. Hier zijn Walter van de Wege, CEO van Happy Horizon, en Pieter Koenders, Managing Director van CF Report het volledig over eens. Met de krachtenbundeling zijn beide organisaties in staat zich hierop te focussen. Hiertoe zal Happy Horizon honderd procent van de aandelen van CF Report overnemen en wordt CF Report onderdeel van een financieel sterke digitale bureaugroep die met ruim 550 digitale talenten en bijna 1.000 klanten een omzet realiseert van ruim 70 miljoen euro op jaarbasis.

Pieter Koenders: ‘CF Report heeft zich de afgelopen tien jaar ontwikkeld tot een toonaangevende en innovatieve reportingspecialist. Wij werken met 30 reportingspecialisten voor bijna 80 klanten – van beursgenoteerde bedrijven tot non-profit organisaties en goede doelen organisaties – die actief zijn in tientallen verschillende sectoren. De focus ligt op de combinatie van online en offline datadriven reportingdesign, reporting consultancy, duurzaamheidstrategie en -communicatie, dashboarding en op data gebaseerde corporate communicatie. In Nederland is CF Report marktleider in reporting, maar we zijn ook actief voor klanten in België, de UK, USA, Polen en de Nordics. Elk jaar winnen klanten van CF Report de belangrijkste reportingawards. CF Report, dat een omzet van ruim 3 miljoen euro realiseert, heeft de laatste vijf jaar een sterke groei doorgemaakt en behoort als vijfvoudig winnaar van de FD Gazelle Award tot de snelstgroeiende bedrijven van Nederland.’

Walter van de Wege: ‘Ook Happy Horizon, dat in zijn groeistrategie ondersteund wordt door PE-partij MG Partners, is de laatste anderhalf jaar snel gegroeid. Zowel autonoom als door middel van acquisities en telt zowel teams voor een integrale aanpak op het gebied van onder meer Strategy & Innovation, Data & Automation, Online Marketing, Development & Technology en Branding & Content, als meerdere branche-specialisten. CF Report wordt de kern van ons digital reporting specialisme. We verheugen ons op de toegevoegde waarde van CF Report, dat op termijn als zelfstandige onderneming plaatsneemt in ons nieuwe pand voor de Hub in Amsterdam. Samenwerking, synergie en het delen van klanten zal leiden tot verdere groei voor zowel Happy Horizon als CF Report.’

Happy Horizon werkt onder meer voor Shimano, Luxaflex, Xenos, Eneco, Het Nederlandse Rode Kruis, Grando Retail, A-Z Barbecue, Continu, Politie, Belastingdienst, Rijksoverheid, Electronic Arts, UEFA, CBR, Prorail, Pets Place, Warner Music, Fatboy, Trendhopper, Expert, CSU, en Kwantum.

CF Report werkt onder meer voor EY, Eneco, Universal Music Group, CM.com, Vastned, Royal FrieslandCampina, Royal Schiphol Group, Port of Amsterdam, Oranje Fonds, ABP, Boels, GIMV, NPO, Sligro, Zeeman en Auping.