Plein 13 is een nieuwe beurs bestemd voor modebedrijven van buiten het WFC. Tijdens deze dagen zijn de huidige showroomhouders van het confectiecentrum ook gewoon open. Op Plein 13 is speciaal een Ecoplein ingericht voor bedrijven die zich inzetten voor het milieu -de zogenaamde groene labels. Dit initiatief is tot stand gekomen tijdens een duurzaam-mode bijeenkomst van de Kamer van Koophandel Amsterdam eind vorig jaar door de directeur van WFC, de heer Edwin Denekamp. Omdat Global Woman voldoet aan de voorwaarden voor het werken met ecologische materialen is Global Woman hiervoor speciaal uitgenodigd.

Naast presentatie van de biologische damescollectie winter 2009 in een stand op Ecoplein 13, neemt Global Woman tevens deel aan de modeshows die tijdens de beursdagen worden gehouden.

Global Woman richt zich op de modebewuste, zelfbewuste, sociaalbewuste vrouw. Voor haar bijzondere kledinglijn gebruikt Global Woman alleen ecologische materialen, zoveel mogelijk afkomstig uit Europa. Ook de productie van Global Woman vindt zoveel mogelijk plaats in Europa, om de^ co2 uitstoot te verminderen. De stoffen die Global Woman verwerkt, zijn gecertificeerd door IVN (International Association Natural Textile Industry) en Control Union en vallen onder het Sustainable Textile Program van Control Union.

De stand van Global Woman is te vinden in de beurshal van het WFC, toren 2, op de tweede verdieping. De toegang is gratis.