In het streven naar een duurzamere wereld lanceert Gifts.nl met trots haar nieuwe assortiment maatschappelijk verantwoorde kerstpakketten. Deze unieke collectie is ontworpen om niet alleen feestelijke vreugde te verspreiden tijdens de feestdagen, maar ook een positieve impact te hebben op de samenleving en het milieu. 

Duurzame kerstpakketten

De kerstpakketten zijn samengesteld met zorgvuldig geselecteerde duurzame producten, variërend van herbruikbare items tot recyclebare verpakkingen. Gifts.nl streeft ernaar de ecologische voetafdruk te minimaliseren en klanten de mogelijkheid te bieden een positieve impact op het milieu te maken.

Van de sociale werkplaats

Nagenoeg alle kerstpakketten worden ingepakt door sociale werkplaatsen. Hiermee wordt niet alleen bijgedragen aan de werkgelegenheid van mensen met afstand tot de arbeidsmarkt, maar wordt ook een inclusieve samenleving gestimuleerd.

Fairtrade gifts

Gifts.nl waarborgt eerlijke handelspraktijken door het opnemen van fairtrade gecertificeerde producten in de kerstpakketten. Hierdoor wordt eerlijke compensatie gegarandeerd voor de producenten en bijgedragen aan de verbetering van hun levensomstandigheden.

Klanten kunnen de maatschappelijk verantwoorde kerstpakketten bekijken en bestellen op Gifts.nl. Met deze keuze dragen ze niet alleen bij aan een gedenkwaardige kerstviering, maar ook aan een duurzamere en rechtvaardigere wereld.