Onlangs is FrieslandCampina in Singapore tot winnaar gekozen van een belangrijke prijs op het gebied van duurzaam ondernemen. In een stevige strijd tegen een groot aantal internationale ondernemingen heeft FrieslandCampina de jury kunnen overtuigen van haar leidende rol op het gebied van duurzaamheid door de focus op de rol en het belang van ‘gedeelde waarde’ via het Dairy Development Programme.

Het Dairy Development Programme van  FrieslandCampina in Azië en Afrika versterkt de positie van melkveehouders.  De jury kreeg de beschikking over een diepgaande analyse van het DDP en liet zien hoe het programma gedeelde waarde creëert met een brede waaier aan activiteiten voor de gemeenschap en de ontwikkeling van de lokale economie.

Mooie prijs
Hendro Poedjono, Director of Public Affairs and Regulatory Affairs zei: ‘We zijn echt heel trots dat we deze prijs hebben gewonnen. Dit is het eerste jaar dat FrieslandCampina meedoet aan deze competitie. Onze inspanningen op het gebied van DDP wordt door iedereen gezien en erkend. Het DDP is een geweldig platform om kennis te delen tussen en met boeren.’

Sybren Attema, regional DDP manager: ‘Het is dankzij ons team dat het Dairy Development Programme deze prijs wint. Wij zijn erg trots op dit resultaat en we hopen meer successen in de toekomst te vieren.’

De prijs
De ‘Best Sustainable Business Practice Award’ is een waardering voor ‘best practices’  op het gebied van corporate duurzaamheid in Azië.