In de podcastserie ‘ESG: even samen gevat’ gaat BNP Paribas in gesprek met versnellers van de duurzame transitie. We duiken onder andere in de E van groene energie, CO2 uitstoot, grondstoffen en biodiversiteit, de S van gezondheid, diversiteit en inclusiviteit en de G van wet- en regelgeving en internationale samenwerking. Samen met experts praten we je bij over de laatste ontwikkelingen, de belemmeringen en de kansen.

Frank Holleman is de drijvende kracht achter c dat je helpt om twee vragen te beantwoorden: 1) Wat kan ik door mijn eetpatroon doen aan klimaatverandering? En 2) wat eten we vanavond? Fork Ranger gaat over het vertalen van klimaatwetenschap in verteerbare verhalen en recepten, omdat voedsel de beste manier is om daar invloed op uit te oefenen.

Drie keer per dag hebben we de kans om te stemmen over het soort wereld waarin we willen leven. ​Frank schreef een boek (met 40 eenvoudige recepten), lanceerde een app (met recepten en wetenswaardigheden) en werkt nu aan een receptenspel voor klimaatverandering.