Floramedia speelt met de little green box in op de trend van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) en biedt kwekers en retailers de mogelijkheid bewust te kiezen voor materiaal dat past bij hun producten. De little green box, beschikbaar in Nederlands en Engels, bevat een overzicht van de vele verschillende termen en logo’s op het gebied van MVO, een duidelijke uitleg van de beschikbare materialen en voorbeeldetiketten van deze materialen.

De klant heeft keuze uit 6 veelzijdige grondstoffen voor o.a. labels en luxe verpakkingen. Hij/zij kan kiezen voor het materiaal dat het beste past bij zijn/haar product of positionering.

Na de officiële opening van de beurs Plantarium, wordt op de stand van Floramedia Holland (standnummer 163) een eerste exemplaar van de little green box overhandigd aan Annemarie van Gaal.

Over Floramedia Holland bv
Floramedia is de specialist in het ontwerpen en produceren van communicatieproducten en diensten voor de sierteeltsector; zoals (plant)etiketten, verpakkingen, huisstijldesign, POS-materiaal en verkoopconcepten.

Floramedia is het enige internationale bedrijf binnen de sector en heeft naast 10 eigen marketing & sales vestigingen in Europa, 15 licentiepartners in de rest van de wereld.

Floramedia Holland bv is gevestigd in Zaandam en is onderdeel van de Floramedia Group te Wormerveer.