Een onafhankelijke jury gaat uit deze drie de winnaar van de MVO-prijs Tilburg 2010 kiezen. De bekendmaking van de winnaar vindt plaats op 7 oktober 2010, om 16.00 uur bij Janssen-Cilag B.V., Dr. Paul Janssenweg 150 in Tilburg. Voorafgaand aan de prijsuitreiking zullen Jolein Baidenmann (eigenaar ISDuurzaam) en wethouder Erik de Ridder van de gemeente Tilburg ingaan op de meerwaarde van MVO.

Vervolgens is het woord aan de jury. De winnaar ontvangt naast de MVO Award een rapportage in een magazine, landelijke en regionale publiciteit èn het bedrijf mag zich de komende twee jaar de beste Maatschappelijk Verantwoorde Ondernemer van Tilburg noemen.

Achtergrondinformatie
Bij maatschappelijk verantwoord ondernemen stemmen ondernemers hun bedrijfsvoering af op klimaat, samenleving en milieu. COS Brabant en de gemeente Tilburg willen dergelijk ondernemers binnen Tilburg stimuleren. Daarom hebben COS Brabant en de gemeente Tilburg de MVO-prijs in het leven geroepen. De MVO-prijs richt zich op bedrijven die kunnen laten zien dat duurzame winst voor milieu en maatschappij, en bedrijfseconomische resultaten elkaar versterken (de winnende combinatie van People, Planet, Profit). De prijs wordt elke twee jaar uitgereikt, waarbij zowel kleine als grote bedrijven mee kunnen dingen.

Op de website www.mvoprijs.nl kunt u een korte omschrijving vinden van de bedrijven die in de finale zitten, en kunnen ondernemingen best practices en tips lezen met betrekking tot maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ook kunt u daar de criteria vinden voor deelname, zodat u in 2012 wellicht zelf mee kunt doen! Bovendien vind u hier een uitgebreid programma van de middag. Kijk op www.mvoprijs.nl (zie de link ‘Prijsuitreiking’ bij gemeente Tilburg).