Natuurlijke verzorgingsmerken Fairytabs en NAÏF slaan de handen ineen en lanceren deze zomer een limited edition duurzame travelkit. De paperlook toilettas is gevuld met alles wat een kind nodig heeft op vakantie. Met hun samenwerking hopen Fairytabs en NAÏF dat nog meer ouders én kinderen kiezen voor milieuvriendelijke producten.

De inhoud van de travelkit bestaat uit een natuurlijke shampoo, bodylotion, wasgel en badschuim van NAÏF en een bamboe tandenborstel en tandpastatabletten in twee smaken van Fairytabs. Zo hebben ouders op vakantie alle natuurlijke essentials voor hun kind bij de hand. De set is voor €18,95 verkrijgbaar via www.Fairytabs.com.

Over Fairytabs

Fairytabs is het eerste merk met tandpastatabletten voor kinderen. Het is een totaalconcept wat van een vervelend ‘moetje’ als tandenpoetsen juist een beleving maakt. Het maakt tandenpoetsen niet alleen makkelijker, maar ook een stuk leuker! Bovendien bestaan de tabletten uit 100% natuurlijke en gezonde ingrediënten en zijn de verpakkingen en materialen recyclebaar en eco-vriendelijk.

Het Fairytabs starterspakket bestaat uit een onbreekbare beker, een bamboe kindertandenborstel, een handige bewaarpot, leuke verhalen en een zakje tandpastatabletten. Met het speciaal voor Fairytabs ontwikkelde tandenpoetsliedje van Speelman & Speelman is de beleving compleet. Dansen, zingen en tandenpoetsen maar! Wedden dat je kind de volgende dag zelf vraagt wanneer de tanden weer mogen worden gepoetst?

Over NAÏF

Naif is opgericht door Sjoerd Trompetter en Jochem Hes met de missie om de wereld van de persoonlijke verzorgingsproducten te veranderen. Sinds de start in 2014 heeft Naif 40 producten ontwikkeld die het in 10 landen verkoopt. De producten die Naif ontwikkelt, zijn gemaakt met ingrediënten die niet schadelijk zijn voor mens en natuur. Voor de verpakkingen wordt alleen gebruikt gemaakt van gerecycled plastic. Daarnaast is Naïf B-Corp gecertificeerd, de hoogste certificering als het gaat om sociale impact, verantwoordelijkheid, transparantie en duurzaamheid.