Webinar ‘Taking Climate Action: Courageous leadership and SBTi -Net Zero Commitment’

Wanneer

13/06/2024    
10:00 - 11:00

Waar

Online webinar
Online, Online
Online webinar
Webinar 'Taking Climate Action: Courageous leadership and SBTi -Net Zero Commitment'

Webinar voor bedrijven, groot en klein, die geïnteresseerd zijn in de Net Zero verklaring van Science Based Target initiative (SBTi). Met als spreker Feike Sijbesma (ex-CEO DSM & Chair Supervisory Board Philips).

Verbindt uw bedrijf zich op 10 oktober 2024 met Paul Polman aan SBTi Net Zero?

De Dag van de Duurzaamheid 2024 op 10 oktober 2024 markeert de derde officiële ondertekening van de Net Zero-verklaring van het Science Based Targets Initiative (SBTi). Paul Polman zal als vicevoorzitter van Global Compact Global de sessie leiden voor de ambitieuze bedrijven die zich zullen commiteren aan SBTi Net Zero. Deelnemende CEO’s en bestuurders zullen de SBTi commitment statement ondertekenen om in 2050 een netto nuluitstoot van broeikasgassen te bereiken. Het evenement wordt georganiseerd oor Global Compact Network Netherlands, in samenwerking met VNO-NCW, IMPACTING.today, Van der Molen E.I.S., Charlotte de Voogd.

Van de ondertekening van de verklaring wordt een persfoto gemaakt en wordt een persbericht uitgebracht.

In de aanloop naar de Dag van de Duurzaamheid zal Feike Sijbesma (voormalig CEO DSM, voorzitter Koninklijke Philips, co-voorzitter WEF CEO Climate Leaders Alliance en co-voorzitter Global Center on Adaptation) een webinar leiden op 13 juni 2024,10:00 – 11:00 AM CET. Feike Sijbesma zal ingaan op het belang van klimaatactie, hoe SBTi hierbij kan helpen en hoe dit alles past bij goed leiderschap.

Registreer hier gratis.

Kaart wordt geladen...