Webinar ‘Gezonde en duurzame voedingsinnovaties: kansen en belemmeringen’

Wanneer

17/06/2025    
12:00 - 13:00

Waar

Online webinar
Webinar 'Gezonde en duurzame voedingsinnovaties: kansen en belemmeringen'

Benieuwd naar de mogelijkheden om met gezonde en duurzame voedingsinnovaties ons voedselaanbod te veranderen? Innovaties zoals nieuwe eiwit- en vezelbronnen, het opwaarderen van zijstromen en het herformuleren van bestaande producten in gezondere en/of duurzamere varianten spelen hierbij een cruciale rol. Hoewel voedselveiligheid prioriteit heeft, kan regelgeving soms het stimuleren van een dynamisch innovatieklimaat in de weg staan. Waar krijg je allemaal mee te maken als je nieuwe voedingsmiddelen wilt ontwikkelen en welke trends zien we op ons afkomen?

In dit webinar vertellen experts Marjolein van der Spiegel en Ad Nagelkerke van Schuttelaar & Partners welke aspecten een rol spelen bij de toelating van innovatieve ingrediënten en de herformulering van bestaande producten. Moderator Just Blonk begeleidt het gesprek, met ruimte voor interactie en praktische inzichten voor jouw organisatie.

Aanmelden

Kaart wordt geladen...