Webinar ESG/CSRD en Demo JES! Workflow

Wanneer

10/06/2024    
12:00 - 13:00

Waar

Online webinar
Webinar ESG/CSRD en Demo JES! Workflow

Waarom voor jou interessant?

Ontdek alles over de CSRD en wat bedrijven en accountants op de werkvloer moeten doen, terwijl je inzicht krijgt in de geavanceerde tools ontwikkeld door Sdu voor duurzaamheidsverslaggeving. Martin de Jong van Empact en Janine Heemskerk van Sdu wijzen je de weg met waardevolle inzichten, praktische tips en tricks. Verdiep je kennis en zie wat JES! Workflow voor je kan betekenen als efficiënte leidraad voor projectmanagement en met waardevolle output die voldoet aan digitale rapportagevereisten. Mis deze gelegenheid niet om jouw kennis te verdiepen. Meld je nu aan voor deze Live Demo!

Wat is JES! Workflow

Het fundament voor het opstellen van het vereiste duurzaamheidsverslag

JES! Workflow helpt je om jouw ESG-beleid, doelen en workflow te stroomlijnen in één omgeving. Betrouwbaar en transparant samenwerken in een gestructureerde omgeving met duidelijke governance.

  • Efficiënte organisatie van ESG/CSR compliance
  • Inzicht in de voortgang en verbetermogelijkheden
  • Ondersteuning bij vastleggen van doelstellingen en verantwoordelijkheden
  • Exportfunctie voor non-financial rapportage

Met JES! Workflow krijg je toegang tot een krachtige set tools om jouw werkprocessen en bijbehorende documentatie op een geïntegreerde en gestructureerde manier vorm te geven.

Wat is nieuw bij JES! Workflow – We laten het je zien tijdens dit webinar!

Datapunten entry conform ESRS XBRL Taxonomy en diepgaande inhoudelijke ondersteuning

Binnenkort is een nieuwe versie van JES! Workflow beschikbaar. Hiermee heb je de basis voor het opstellen van het vereiste duurzaamheidsverslag dat je kunt deponeren. Wat is nieuw?

  • De vooraf gedefinieerde standaard datapunten achter alle ESRS-onderdelen uit de CSRD zijn toegevoegd.
  • Output sluit perfect aan bij de digitale rapportageverplichting (XBRL Taxonomie). Dit leidt tot gestructureerde input voor de uiteindelijke integrale jaarlijkse rapportage.
  • Bij elk onderdeel van JES! Workflow geven we aan of en wanneer het volgens de CSRD nodig is om over dat specifieke onderdeel te rapporteren.

Door met JES! Workflow te werken, wordt een solide basis geboden voor jou als organisatie én voor de accountant tijdens de audit.

JES! Jouw reis naar duurzaamheid

Om bedrijven en organisaties te helpen bij de verplichte CSRD-rapportages en hun duurzame stappen in kaart te brengen, is Sdu gestart met het JES!-programma. JES! staat voor Journey to Epic Sustainabily en helpt jouw organisatie bij de praktische implementatie van alles wat op jou afkomt op het gebied van duurzaamheid. Dat doen we met een baanbrekend ESG-aanbod dat kennis, software, data en training integreert.

Sprekers: Janine Heemskerk, Productmanager en Martin de Jong, adviseur

Dit webinar is voortgekomen uit een samenwerking tussen Sdu en Empact; twee toonaangevende organisaties met een gezamenlijke passie voor duurzaamheid en innovatie.

Kaart wordt geladen...