Start MVO Expeditie

Wanneer

25/03/2021    
09:00 - 17:00

Waar

Nyenrode Business Universiteit
Straatweg 25, Breukelen, 3621 BG
Start MVO Expeditie

Wil je je werk als duurzaamheidsprofessional naar een hoger plan tillen? Je impact vergroten? En actief aan de slag met de uitdagingen in jouw vak? Samen met Nyenrode Business Universiteit organiseren wij ieder jaar de MVO Expeditie, een praktijkgericht mvo-opleidingsprogramma. Tijdens deze expeditie ga je in een besloten groep van duurzaamheidsprofessionals de diepte in om te werken aan de gewenste transitie binnen jouw bedrijf. Krijg les van experts en pioniers, bouw waardevolle langetermijnrelaties met andere deelnemers en vertaal direct de geleerde theorie in de praktijk.

De MVO Expeditie is een meerdaagse leergang gericht op de ontwikkeling van jou als duurzaamheidsprofessional, zodat je optimaal kunt bijdragen aan de duurzame verandering en impact van je organisatie. In een uitdagend, praktijkgericht programma leer je nieuwe manieren van denken over en werken met mvo. Vervolgens pas je dit toe binnen je bedrijf om zo direct te reflecteren op jouw leerproces.

Docenten van Nyenrode Business Universiteit en verschillende gastsprekers bieden je de nodige tools, kennis en inspiratie op het gebied van mvo-management. Daarnaast is er volop ruimte voor deelnemers om analyses, kennis en ervaring vanuit ieders praktijk te delen en te bespreken. 

WAT LEVERT HET JOU OP

  • Ontwikkel je verder als duurzaamheidsprofessional
  • Ontdek je eigen stijl en leer deze toepassen in de praktijk
  • Verbeter je vaardigheden op het gebied van transitiemanagement 
  • Doe nieuwkennis en inzichten op en werk aan je eigen leerdoelen
  • Bouw aan een vertrouwd netwerk van mvo-managers uit andere werkvelden
  • Krijg concrete handvatten voor het versnellen van mvo binnen je bedrijf
  • Ontvang het officiële Nyenrode Executive-certificaat

De 1ste lesdag is op 25 maart 2021 en de laatste (7de) lesdag op 8 oktober 2021

Meer informatie/aanmelden

Kaart wordt geladen...