SDG Action Day 2024 – LEAD THE WAY

Wanneer

25/09/2024    
12:30 - 18:30

Waar

Beatrix Theater (Jaarbeurs)
Jaarbeursplein 6A, Utrecht, 3521 AL
Beatrix Theater (Jaarbeurs)
SDG Action Day 2024 - LEAD THE WAY

De SDG Action Week (19 t/m 25 september 2024) is hét Nederlandse evenement over de Sustainable Development Goals. Een week lang vinden er in heel het land diverse activiteiten rondom de SDG’s plaats. De Action Week wordt afgesloten met het hoofdevent SDG Action Day, waar inspiratie en actie samenkomen tot het gezamenlijke doel: de wereld een stukje mooier maken.

Verandering brengen we teweeg door samenwerking en leiderschap. Maar wat houden die begrippen in? Wat is leiderschap voor jou? Hoe werk je echt goed samen? Daarom is het thema voor de SDG Action Week dit jaar Lead the way. Tijdens het grootste SDG-evenement van Nederland – van 19 t/m 25 september – komen wij met z’n allen in actie om de wereld mooier te maken. En daar hebben we leiderschap voor nodig. Iedereen kan (persoonlijk) leiderschap inzetten om verandering teweeg te brengen.

Laat je inspireren en neem je ervaringen mee naar jouw eigen omgeving of organisatie. Kom ook in actie tijdens de SDG Action Week en het hoofdevent de SDG Action Day. Reserveer hier je tickets voor de SDG Action Day op woensdag 25 september in De Jaarbeurs in Utrecht.

(richttijden)

Entree/registratie: 12:00 uur

Aanvang programma: 12:45 uur

Afsluiting programma/netwerkborrel: 17:00 uur

Einde event: 18:30 uur

Binnenkort volgt meer informatie over het event, programma en sprekers.

Kaart wordt geladen...