Route 2030 – Take the lead

Wanneer

16/05/2024    
08:45 - 13:00

Waar

Provincie Zuid-Holland
Zuid Hollandplein 1, Den Haag, Nederland, 2596 AW
Provincie Zuid-Holland
Route 2030 - Take the lead

Op donderdag 16 mei organiseert SDG Nederland samen met haar partners het Route2030 evenement waarbij we in gesprek gaan over inhoudelijke thema’s als duurzame inkoop, brede welvaart en sociale kansenongelijkheid. Dit doen we met beleidsmakers, koplopers en publiek.

De basis voor de bijeenkomst zijn de presentatie van de Nationale SDG Rapportage van het ministerie van Buitenlandse Zaken en de Monitor Brede Welvaart en de SDG’s van het Centraal Bureau van Statistieken. Samen geven ze een goed beeld over hoe Nederland er voor staat op de SDG’s.

Met diverse key note sprekers en paneldiscussies halen we boven water of we de juiste koers richting 2030 bevaren en wat er op verschillende terreinen moet gebeuren om de SDG’s te bereiken. Het thema voor deze Route2030-bijeenkomst is: “Take the lead” en brengt vraagstukken naar voren rond het begrip leiderschap in combinatie met de SDG’s. In drie verschillende blokken gaan we het gesprek aan over lokaal, regionaal en persoonlijk leiderschap en hoe die in te zetten om verandering teweeg te brengen.

Keynotes en sprekers zijn o.a.: Karen van Oudenhoven – van der Zee (directeur Sociaal en Cultureel Planbureau), Maaike van Leuken (Divisiedirecteur Bedrijfsvoering De Nederlandsche Bank), Albert Jan Kruiter (directeur Instituut voor Publieke Waarden), Mark Boumans (burgemeester Doetinchem, vice-voorzitter VNG en voorzitter SDG regio Achterhoek) en Rob Ketelaar (Programmamanager Duurzaamheid en transitie, Albeda College Rotterdam).

Tijdsindeling event:

08:45 inloop

09:30 start programma

11:15 pauze

11:45 vervolg programma

12:55 afsluiting, aansluitend netwerklunch

Aanmelden

Kaart wordt geladen...