Somethingblue is een kledingmerk dat staat voor duurzame, maar trendy mode. De stuks worden met de hand vervaardigd uit kwalitatieve stoffen van overstocks. Somethingblue laat geen stoffen produceren, maar gebruikt mooie restmaterialen. Zo wordt die afvalberg weer een stukje kleiner.

De kleding wordt gemaakt met naaimachines die er vaak al een lange geschiedenis in andere ateliers hebben opzitten. Verder is men druk bezig met een plan om het atelier volledig op hernieuwbare energie te laten draaien.

Aangezien men werkt met beperkte voorraden stof, produceert Somethingblue enkel `Limited Edition’ collecties. Bij Somethingblue dus geen massaproductie. Elk stuk is uniek en `Made in Belgium with Love’.

De collectie is verkrijgbaar via de webshop. Op die manier kan de consument aan een eerlijke prijs handgemaakte mode uit Antwerpen kopen. Regelmatig verschijnen er nieuwe limited edition items en accessoires op de webshop. Bezoekers van de website krijgen toegang tot de webwinkel, maar ook tot SB Wonderland…