ZO, Nederlands eerste écht duurzame schoonmaakmerk, introduceert nu ook duurzame schuimzeep: ZO handen schoon. Een rijke, geurige foam die voor 100% uit natuurlijke ingrediënten bestaat. Ook het parfum, en dat is uniek, is 100% natuurlijk.

Geen afval

Handen wassen doe je vanaf nu met ZO handen schoon. Het is zuinig in gebruik en veilig voor iedereen. Je handen worden lekker schoon en gegarandeerd zacht. Bovendien is ZO écht duurzaam. Want ZO let niet alleen op het gebruik van materialen en ingrediënten, het merk is duurzaam vanaf de productie tot en met het gebruik. Alles zit of komt in een cirkel van recycling. Daarom heeft ZO géén afval.

Duurzaam in 3 stappen

1. Duurzaam geproduceerd

ZO maakt 100% natuurlijke producten. Alle reinigers zijn van stoffen die in de natuur voorkomen. Want wat de natuur maakt, breekt de natuur ook snel weer af. Daardoor zijn producten van ZO veilig en hoeven er geen gevarensymbolen op de verpakking.

ZO laat alles lokaal produceren. Er wordt geen energie verspild en geen grondstoffen, en ZO vervoert geen water.

2. Zuinig in gebruik

ZO is een heel nieuwe manier van schoonmaken. Doordat je de reinigers zelf mixt met water, hoeft er geen water te worden vervoerd. Met een navulverpakking doe je ruim een jaar. Ook de handzeep is zuinig: door te foamen gebruik je veel minder zeep dan meteen gewone pompzeep.

3. Géén afval met ZO recyclebox

Alle producten van ZO zijn herbruikbaar en 100% recyclebaar. ZO zorgt ervoor dat er niets bij het afval terecht komt. De verzenddoos van ZO is ook de recyclebox voorgebruikte verpakkingen. Klanten kunnen de recyclebox gratis retour sturen naar ZO recycle, antwoordnummer 2060 3970 VD Bunnik.

Dus handen wassen? Foam it! ZO handen schoon is er nu in de geuren kokos en groene thee. Te koop op zoschoon.nl, prijs vanaf € 7,50. ZO Handen Schoon start op 30 juni met de pre-orders en is verkrijgbaar vanaf 7 juli.

ZO zijn wij

ZO, daar zijn we dan, een merk met een droom: een schoon huis voor iedereen, zonder dat we het milieu om zeep helpen.

Daarom hebben we een schoonmaaksysteem ontwikkeld waarmee schoonmaken makkelijker, hygiënischer, voordeliger én duurzamer wordt. Zo werken we samen aan een schone planeet.