Duurzaam shopping platform SCOON lanceert korte film in samenwerking met Thekla Reuten

Bron
SCOON

Het Nederlandse bedrijf SCOON is een one-stop-shop voor een gecureerd aanbod van kleding, beauty en lifestyle producten met een positieve impact op het milieu en de makers. Zo biedt SCOON o.a. Veja, Kings of Indigo en Patagonia aan, maar ook minder bekende merken zoals The Knotty Ones en Mádara. SCOON is er voor iedereen die graag beter wil kopen, maar niet weet waar te beginnen. Door het lanceren van de korte film wil SCOON deze boodschap nog meer kracht bijzetten. Dit deed zij samen met onder andere Thekla Reuten (bekend van Nederlandse en internationale films) en regisseur Alexander Braam. De film is gedraaid door Myrthe Mosterman (award-winner Gouden Kalf Beste Camera) en geproduceerd door Mike Teevee.

Met kleine veranderingen in het dagelijks leven kan er al een groot verschil ontstaan en dat is precies waar SCOON voor staat. Door middel van het duurzame shopping platform wordt het leuk en toegankelijk om mooie merken, die zich tevens ook inzetten voor het creëren van een duurzame en ethische toekomst, te winkelen.

De film is een ode aan de natuur en een herinnering aan iedereen om zelf verantwoordelijkheid te nemen bij het maken van alledaagse keuzes.

Over SCOON

Oprichters Marloes Garben en Guusje Wentrup hebben beide meer dan 10 jaar ervaring in corporate business en een stevige achtergrond in beauty, mode, marketing en e-commerce (o.a. Unilever & Karl Lagerfeld). De twee vrouwelijke ondernemers waren zelf op zoek naar een mooi en modern platform waar leuke jonge merken gecureerd zijn op hun duurzaamheid waardes. Toen ze dat niet konden vinden, besloten ze dit zelf op te zetten.

Marloes: “Wat we misten was een winkelbestemming voor de leukste duurzame en ethische kwaliteitsproducten, en dus creëerden we SCOON: het shopping platform voor moderne ‘Brands That Care’, met een toegankelijk prijspunt.“

Share Button