Voor de installatie van zonnepanelen zoekt Coolblue 1.000 installateurs. Het e-commercebedrijf wil de meest klantvriendelijke zonnepaneelspecialist van Nederland en België worden. Zonnepaneel installateur bij Coolblue is de zonnigste baan van Nederland, met een ongekend leuke werksfeer, een vast salaris en volop opleidingsmogelijkheden.

Pieter Zwart, Beginbaas van Coolblue: “Onze installateurs zorgen voor installatie met een glimlach. Wij zorgen voor een vast salaris, leuke collega’s en opleidingsmogelijkheden om elke dag een beetje beter te worden. Met behulp van onze eigen installateurs kunnen we nog meer klanten blij maken.”

Coolblue zoekt installateurs in de omgeving van de regionale depots in Rotterdam, Amsterdam, Apeldoorn en Tilburg. In deze steden start het e-commercebedrijf binnenkort met het verkopen en installeren van zonnepanelen. Later dit jaar wordt deze dienst uitgebreid naar de rest van Nederland. Wie opgewekt wordt van zon, buiten zijn en klanten blij maken, kan solliciteren via Werkenbijcoolblue.nl/zonnepanelen.