BlueKitchen introduceert het allereerste duurzame circulaire Kitchen-as-a-Service concept

Het gaat hier niet om een keukeninrichting en ook niet over keukens, het gaat om een beter alternatief dat buiten de keukenbranche om is ontwikkeld. Het gaat over goed ondernemerschap, rebels, gericht op een integrale oplossing. Niet minder slecht, maar in één keer goed, disruptief dus. BlueKitchen introduceert het allereerste duurzame Kitchen-as-a-Service concept voor woningcorporaties en institutionele beleggers. De eerste vrijstaande, industrieel geproduceerde keuken met minder plaatmateriaal t.o.v. een traditioneel exemplaar. Een échte circulaire keuken, die het einde van het traditionele keukentijdperk inluidt. 

BlueKitchen probeert een einde te maken aan de onnodige afschrijvingen van materiaal in de huidige keukenbranche. Een modulair concept dat simpelweg beter is en onnodig hoge investeringen bij de klant voorkomt. Uiteindelijk gaat het om verantwoordelijkheid nemen voor wat we maken en de grondstoffen die we daarbij gebruiken, een herinzetbare keuken die geen afval wordt. 

Vanaf nu worden keukens gemaakt van oude keukens, maar dan ontworpen voor intensief gebruik met meer gebruiksgemak en met een veel langere levensduur. Bouwen wordt monteren, slopen (oogsten) wordt demonteren. Dit alles in een fractie van de tijd van het plaatsen van een traditionele keuken. Een uiterst haalbaar en schaalbaar concept. 

Op 19 maart zal de keuken feestelijk worden onthuld omlijst met een inhoudelijk programma met interessante sprekers.

 

Noot: in mei 2020 is BlueKitchen verder gegaan onder de naam Chainable.nl

Share Button