In deze aflevering van de Postitieve Impact Podcast is de Rotterdamse Bianca Seekles te gast. Bianca is lid van de Raad van bestuur bij TBI Holdings en voormalig CEO van ERA Contour.

In het gesprek samen met Sandy en Caspar komt haar passie voor het zorgen voor anderen en impact maken regelmatig naar voren in allerlei voorbeelden en verhalen.  Iets wat veel naar voren komt in het gesprek is haar passie om iets voor een ander te doen of te maken . Dit is wat Bianca veel heeft gedaan tijdens haar werk voor ERA Contour.  Haar doel was hier vooral dat mensen zich prettig en thuis voelen in hun bebouwde omgeving en hierdoor mee kunnen emanciperen.  ‘We hebben een hele grote verantwoordelijkheid vind ik, omdat we de gebouwde omgeving vorm geven zodat mensen zich op een bepaalde plek prettig voelen’ – Bianca Seekles.

Steward owned

TBI Holding is een Steward owned bedrijf, door deze vorm van ondernemen blijft de missie van het bedrijf zichtbaar.

Doordat TBI Holding Steward Owned is brengt dit mooie initiatieven met zich mee. Zo zijn er drie verschillende fondsen: een studiefonds voor kinderen van de werknemers, een praktijkfonds en een nieuw fonds: de klimaattrein!

Klimaattrein

De klimaattrein focust naast interne input ook op externe input & heeft als doel CO2-reductie en vernieuwing. De klimaattrein biedt de kans om te verduurzamen en nieuwe initiatieven te starten met betrekking tot CO2-reductie. En die vernieuwende ideeën, zo benoemd Bianca enthousiast in het gesprek, zet zelfs de leveranciers aan het denken.

Naast haar taak als lid raad van bestuur is Bianca ook commissaris en ziet ze als haar taak om de medewerkers te motiveren en te inspireren om het verschil te maken en impact te hebben.

Wat Drijft Bianca & TBI Holding? Hoe werkt deze steward owned onderneming in de praktijk & wat houdt de Klimaattrein precies in? Dit en meer hoor of zie je in deze aflevering!