Roland Maes, ceo van het Belgische IT-bedrijf CRM Group (Desselgem), lanceert met CEO’s 4 Climate (C4C) een nieuw on-line platform voor ondernemers die een duurzame toekomst nastreven. Op31 maart is in Gent een lanceringsevent van het platform.

C4C is een collectief van ondernemers uit verschillende sectoren die elkaar vinden in de noodzaak en ambitie om klimaatvriendelijkere en duurzame producten, diensten en oplossingen voor bedrijven en particulieren aan te bieden.

Bedoeling is om dit platform voor duurzaamheid verder te ontwikkelen en op heel regelmatige basis met elkaar in gesprek te gaan. Het komende jaar wordt gewerkt op verschillende ecologische thema’s. Elk thema wordt gelanceerd en nadien regionaal voorgesteld door een panel van experts.

C4C neemt zich voor Europese bedrijven te adviseren in hun ecologische transitie naar milieu- en klimaatvriendelijke producten, diensten en oplossingen. Het fungeert tevens als informatieplatform voor de consument die op zoek is naar duurzame producten, diensten en oplossingen van de bedrijven die op een maatschappelijk verantwoorde wijze ondernemen.