ARMOR presenteert haar 10de MVO-jaarverslag waarin heel concreet de vooruitgang wordt beschreven die is geboekt op 6 belangrijke thema’s. Deze thema’s zijn bepaald op basis van SDG’s (Sustainable Development Goals) van de Verenigde Naties: bestuur & ethiek, circulaire economie, hernieuwbare energie, verantwoorde traceerbaarheid, ontwikkeling van personeel en regionale solidariteit.

Transparant en gedetailleerd verslag

Al 10 jaar publiceert ARMOR haar vorderingen via het MVO-verslag. Zeer gedetailleerd en in alle transparantie verstrekt het bedrijf informatie aan de stakeholders over de vooruitgang (en soms tekortkomingen) ten opzichte van de doelstellingen die voor ieder thema zijn bepaald.  Het nu gepubliceerde MVO-verslag heeft betrekking op de activiteiten in 2019.

Maatschappelijk verantwoorde innovatie als bedrijfsmodel

“Bij ARMOR is sociale verantwoordelijkheid veel meer dan alleen een bedrijfscultuur. Ons commitment om de uitdagingen van de maatschappij te dienen vormt de basis van de hele organisatie. Het is de kern van ons bedrijfsmodel. We noemen dit commitment maatschappelijk verantwoorde innovatie“, stelt Hubert de Boisredon, CEO van ARMOR.

Industrie die mens en milieu respecteert

Naast de jaarlijkse publicatie van het MVO-verslag implementeert ARMOR al 15 jaar een MVO-aanpak. De organisatie is sinds 2008 ondertekenaar van het VN Global Compact. “Door middel van onze waarden (humanisme, innovatie, commitment en klantgerichtheid) en onze acties proberen we aan te tonen dat de industrie in staat is het milieu te respecteren en bij te dragen tot de persoonlijke ontplooiing van medewerkers”, verklaart Hubert de Boisredon.

Download het verslag hier