Zeevisserijbedrijf Van Seters wint Rabo MVO Award in Goeree-Overflakkee

W. Tieleman Holding BV te Nieuwe-Tonge en V.O.F. Zeevisserijbedrijf E. van Seters en zn. te Stellendam zijn donderdag 5 november 2009 in de prijzen gevallen. Tieleman won de Ondernemersprijs Goeree-Overflakkee 2009 en van Seters de Rabobank MVO Award. De prijzen werden dit jaar voor het eerst uitgereikt op Goeree-Overflakkee.

Voorafgaand aan de uitreiking van de prestigieuze prijzen ging een uitgebreid jurytraject. Voor de Ondernemersprijs werden kandidaten beoordeeld op hun ondernemerschap van A tot Z. Om kans te kunnen maken op de Rabobank MVO Award was één van de criteria dat MVO (maatschappelijk verantwoord ondernemen) in alle aspecten van de bedrijfsvoering is doorgevoerd.

W. Tieleman Holding BV te Nieuwe-Tonge is een veelzijdig bedrijf met verschillende bedrijfsactiviteiten. Klanten kunnen bij Tieleman terecht voor bouw-, sloop- bagger- en constructiewerkzaamheden. Ook houdt het bedrijf zich bezig met het snijden van platen; het beschikt daartoe over een plasma/autogeen snijmachine.

V.O.F. Zeevisserijbedrijf E. van Seters en zn. te Stellendam is een oer-Hollands zee- en kustvisserijbedrijf. Het bedrijf bestaat al meer dan 30 jaar. Met het flyshoot-vissersvaartuig de SL 27 ‘Johannes’ wordt een aantal malen per week super kwaliteit verse vis (mul, rode poon, inktvis e.d.) aangevoerd uit de Noordzee of het Kanaal.

Share Button