Op 14 en 15 maart opent WorkPlace Xperience voor de tweede keer haar deuren. De jaarlijkse ontmoetingsplaats voor kennisoverdracht en innovatie op het gebied van de duurzame en gezonde werkomgeving.

Het optimaliseren van het welzijn en werkgeluk van de medewerkers is het ultieme doel van de WorkPlace Xperience. Door de ontwikkelingen rondom het hybride werken staat dit doel elke dag bovenaan de agenda van organisaties, toeleveranciers en adviseurs. De WorkPlace Xperience is daarom de unieke plek om elkaar te ontmoeten en te inspireren.

Van horen, zien en beleven tot doen!

Het werken aan een gezonde en duurzame werkomgeving is de missie van het kennisplatform Smart WorkPlace. Daar wordt aan gewerkt tijdens de WorkPlace Xperience op 14 en 15 maart in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Professionals op het vlak van Human Capital, Workplace & Facility Management, Duurzaamheid en Real Estate inspireren elkaar door kennis te delen en de nieuwe innovaties te horen, te zien en te beleven. Zo kunnen de vraagstukken en de uitdagingen bij het organiseren en inrichten van de werkomgeving worden aangepakt. Uiteindelijk leidt dat alles tot doen!

Innovatieve tools en inspirerende presentaties staan garant voor een onvergetelijke Xperience. Nieuwe inzichten en sprankelende ideeën worden aangereikt door 5 designers en 50 partners. User experiences doorspekt met ervaringen en kennis zijn de richtingwijzers naar gezonde en duurzame werkomgeving. Presentaties en interviews op de mainstage staan onder begeleiding van de altijd scherpe en razendsnelle interviewster Inge Diepman.

Gold Party

Tijdens de Gold Party op 14 maart WorkPlace worden drie Awards uitgereikt. Wie wordt de opvolger van Richard Helmus als  winnaar van de ISS WorkPlace Manager of the Year? Nieuw zijn de verkiezingen ISS WorkPlace Talent of the Year en de CSU Smart Solution of the Year 2023. Het belooft een prachtige feestavond te worden met bijzondere gasten waar veel professionals en talenten die vorm geven aan de werkomgeving van de toekomst elkaar treffen.

Voor de WorkPlace Xperience zijn inmiddels ruim 500 tickets verkocht. Aanmelden kan via www.workplacexperience.nl/reg

Dirk van Gemert (Manager Business Development): “Professionals die verantwoordelijk zijn voor de organisatie en inrichting van de werkomgeving hebben een grote behoefte elkaars vraagstukken en inzichten te delen. De unieke plek om bijeen te komen en elkaar te inspireren en ervaringen te delen is daarom de WorkPlace Xperience!”