Wie wordt de Duurzame Zorgprofessional 2019?

Ben jij een zorgprofessional en heb je een duurzaam idee of is je idee al werkelijkheid geworden? Geef je dan nu op voor de Duurzame Zorgprofessional 2019! Meedoen helpt de zorgsector duurzamer te maken, maar biedt ook erkenning voor jouw idee en inspiratie voor collega’s en organisaties.

De zorgsector staat voor een grote uitdaging op het gebied van duurzaamheid. Zorgprofessionals zijn dé schakel naar een duurzame zorg en cruciaal voor de invoering van duurzame innovaties. De verkiezing van de Duurzame Zorgprofessionals is een initiatief van MVO Nederland en het ministerie van VWS. De finale van de verkiezing is op de Dag van de Duurzaamheid, 10 oktober 2019, tijdens het door het ministerie georganiseerde Congres Duurzame Zorg.

  • Er worden twee prijzen uitgereikt: één aan de zorgprofessional met het beste al lopende initiatief en één aan de zorgprofessional het beste duurzame idee.
  • Na aanmelding voeren de deelnemers campagne om zoveel mogelijk stemmen te verzamelen binnen het eigen netwerk om kans te maken op een finaleplaats. Deze stemmen tellen voor 50% mee. De andere 50% is de impact en kwaliteit van de geboden oplossing/idee. MVO Nederland stelt de finalisten via social media voor.
  • De finale is op 10 oktober. Er is een live jury aanwezig en de vijf geselecteerde deelnemers in beide categorieën gaan pitchen.

Dus ken jij of ben jij de Duurzame Zorgprofessional 2019? Aanmelden kan tussen 1 augustus en 15 september. Ga voor meer informatie en het opgeven van jouw idee of initiatief naar  www.duurzamezorgprofessional.nl.

Share Button