Weerman Reinier van den Berg start duurzaam sprekersburo SpeakOut

Reinier van den Berg, de bekende weerman van onder meer RTL4, begint samen met duurzaam onderneemster Anneke Moolenaar het sprekersburo SpeakOut. Vandaag, op de dag van de duurzaamheid, gaat de website van het sprekersburo officieel live op www.speakout.tv

reinier

ankeHet sprekersburo wil namelijk de plek zijn waar duurzame sprekers zijn te vinden en zijn te boeken. Sprekers die zich helder uitspreken over het belang van een snelle transitie naar een volkomen duurzame samenleving. Sprekers die met hun verfrissende blik elk publiek niet alleen kunnen boeien, maar ook kunnen inspireren. En kunnen aanzetten tot bewustwording. Tot het maken van duurzame keuze’s. Zo wil SpeakOut zelf de transitie naar een duurzamere wereld versnellen.

SpeakOut investeert een deel van de omzet in concrete vergroening van de aarde. De aarde verliest momenteel 10 miljard bomen per jaar. Met alle gevolgen van dien. Voor alles wat leeft op aarde. Samen met Trees for All dragen we bij aan herbebossingsprogramma’s waar mens en dier direct van profiteren. Met woorden èn daden wil SpeakOut impact hebben op deze prachtige planeet.

Het motto is: SpeakOut! Voicing a sustainable world 

Het Online Kenniscentrum Duurzaam Ondernemen (www.duurzaam-ondernemen.nl) is partner van SpeakOut.

Meer informatie

 

Share Button