Als ondernemer kun je er in deze tijd niet omheen om duurzaam te ondernemen. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is helemaal het ding en dit kun je op veel verschillende manieren toepassen. Denk aan het verminderen van je energiegebruik, je personeel vanuit huis laten werken zodat ze geen kilometers op de weg hoeven te maken, al je zaken digitaal doen of je producten duurzamer verpakken.

Waarom duurzaam ondernemen?

Steeds meer bedrijven en individuen zijn zich bewust van hun footprint en de klimaatverandering waar zij mede verantwoordelijk voor zijn. Aangezien het ook belangrijk is om voor de toekomstige generaties een gezonde planeet achter te laten, proberen bedrijven en individuen verantwoordelijkheden te nemen om in plaats van een negatieve, een positieve invloed uit te oefenen op de planeet. Duurzaam ondernemen brengt verschillende voordelen met zich mee waaronder een beter imago, gedreven medewerkers op de werkvloer en dat je alvast voorbereid bent op toekomstige wetgeving. Onderneem jij duurzaam? Breng dit dan ook naar buiten. Om jezelf positief op de arbeidsmarkt te profileren, is het belangrijk om jouw positieve manier van ondernemen goed te formuleren op je cv. Bijvoorbeeld via de site cv.nl kun je je cv optimaliseren, zodat potentiële klanten en medewerkers een goed beeld van jou krijgen.

Abonnementen opzeggen via Xpendy

De opzegservice Xpendy is in het leven geroepen om de consument te ontzorgen in zijn of haar opzegging proces. Het opzeggen van abonnementen kan een crime zijn, hierdoor ben je misschien geneigd om dit uit te stellen. Ondertussen lopen de kosten op en dit is natuurlijk zonde van je geld. Via Xpendy heb je dit gelukkig zo geregeld. Op de website selecteer je de service die je wil opzeggen. Hierna kom je op de opzegpagina van de desbetreffende service terecht waar je je NAW-gegevens kunt invullen. Gebaseerd op jouw ingevulde gegevens wordt er automatisch een opzegbrief gegenereerd. Bij Xpendy worden alle opzegbrieven aangetekend per post verzonden. Op deze manier ben je altijd gegarandeerd van een succesvolle opzegging. Wil je bijvoorbeeld je abonnement bij cv.nl opzeggen? Bij Xpendy heb je dit zo geregeld.