Total in Nederland heeft, middels het TOTAL EV Charge concept, stations in Amsterdam, Capelle aan den IJssel, Houten en Leusden uitgebreid met (snel)laadpunten. Hier kunnen zowel bestelbussen als personenauto’s bij de 175 kW laders terecht. Daarnaast zijn de stations in Capelle aan den IJssel en Houten ook uitgerust met een 50 kW laadmogelijkheid.

DE NIEUWE LAADLOCATIES VIND JE HIER:

–    Amsterdam: station Marwijk Kooy (Van Marwijk Kooystraat 40, 1114AC | LINK )
–    Capelle aan den IJssel: station Alexandrium (Capelseweg 395, 2908 MD | LINK )
–    Houten: station De Staart (De Staart 1, 3992 LK | LINK )
–    Leusden: station De Horst (Randsweg 4, 3831 JP | LINK)

Ook TOTAL station Ruisbroek in België is voorzien van een (snel)laadmogelijkheid met 175 kW laders. Deze laadmogelijkheden zijn te vinden langs de E19 in beide richtingen ( LINK )

Duurzaamheid

De komst van het elektrisch laadstation draagt bij aan de missie van Total in Nederland en België om verder te verduurzamen. Total in Nederland en Total in België werken hard aan de uitbreiding van het tankstations netwerk met schone brandstoffen als groengas, waterstof, LNG en elektriciteit. Dagelijks zetten wij ons in voor betere energie die betaalbaarder, betrouwbaarder en schoner is én toegankelijk voor zoveel mogelijk mensen. Onze ambitie is dan ook om de leider te worden op het gebied van verantwoorde energie: to become the responsible energy major.

BENEFIC-subsidie

Dit initiatief werd mogelijk gemaakt dankzij de steun van het BENEFIC-project, dat deel uitmaakt van het Europese programma “Connecting Europe Facility”, gefinancierd door de Europese Commissie.
BENEFIC is een grensoverschrijdend en innovatief project voor de ontwikkeling van laad- en tankinfrastructuur voor alternatieve brandstoffen voor transport. Het BENEFIC-project ondersteunt Total in Nederland en België in het uitbreiden van haar HPC (High Power Charger) netwerk.