Het programma voor deze inspiratiesessies ziet er als volgt uit:

De training `Duurzame Evenementen Organiseren’ (dinsdag 10 november van 10.00 tot 22.00 uur)

Een intensieve training met als rode draad het verkrijgen van inzichten teneinde de beste en ecologisch meest verantwoorde bijeenkomsten te organiseren. Hierbij worden de grenzen van haalbaarheid opgezocht en aan onderzoek onderworpen. Naast algemene, nuttige tips & trics zullen drie topspecialisten op het gebied van MVO en duurzaamheid aan het woord zijn. De gastcolleges zullen worden gegeven door:

– Britta Albers: docente MVO en Events aan Hogeschool INHOLLAND, Amsterdam;

– Rolf Hofland: Creative Director van De Groenfabriek, Eindhoven

– Michiel Middendorf: General Manager World Forum, Den Haag (Golden Green Key houder)

De training wordt georganiseerd en gefaciliteerd door Bureau Bergen, het Instituut voor Groei, Genieten & Geluk. Naast het reguliere cursusaanbod onderscheid Bureau Bergen zich de laatste tijd vooral als het gaat om het bewustwordingstrajecten rond thema’s als duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

En hoe een duurzaam georganiseerd congres er in de praktijk uitziet kunnen de deelnemers meteen de dag erop aan den lijve ondervinden tijdens het Nationale Duurzaamheids Congres 2009′ (woensdag 11 november van 09.00 tot 18.00 uur)

Voor wie:

Voor iedereen die verantwoordelijk is voor of betrokken bij het organiseren van meetings, events en andere bijeenkomsten.