In september 2013 treedt Titia Siertsema toe tot de raad van toezicht van MVO Nederland, de kennis- en netwerkorganisatie op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) met ruim 2.000 aangesloten bedrijven en organisaties. Mevrouw Siertsema is voorzitter van UNETO-VNI, met ruim 5.000 leden een van de grootste brancheorganisaties van ons land. Daarnaast is ze bestuurlijk actief bij onder meer VNO-NCW en Start Foundation.

“We zijn blij met de toetreding van Titia Siertsema,” licht MVO Nederland-directeur Willem Lageweg toe. “Zij brengt een flinke dosis bestuurservaring, een groot netwerk en veel MVO-kennis met zich mee. UNETO-VNI, de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel, is binnen het Brancheprogramma van MVO Nederland al jaren koploper op het gebied van duurzaamheid, vooral op het gebied van energiebesparing.” 

In september wijzigt de governance van MVO Nederland. Het huidige bestuur wordt dan raad van toezicht en de directie neemt de rol van het bestuur over.