Start van de derde Week van de Circulaire Economie

Vandaag start de derde week van de Circulaire Economie. Tot en met vrijdag 19 januari openen circulaire koplopers hun deuren om anderen te inspireren. Door het hele land zijn er meer dan 60 evenementen te bezoeken, van workshop tot lezing en van keukentafelgesprek tot ontbijtsessie. Daarnaast geeft Nederland Circulair! beginnende ondernemers een kickstart met de actie Circular Power in 24 hours.

Bedrijven en organisaties laten tijdens de Week zien dat circulair ondernemen niet alleen noodzakelijk is, maar ook enorm kansrijk. Het doel van de Week is om bezoekers te inspireren ook circulaire stappen te zetten en hen daarbij concrete handvatten te geven. Verwacht do’s & don’ts en best and worst practices van experts die nu al slim, circulair ondernemen.

Wat er te doen is

De evenementen lopen uiteen van circulaire inspiratiesessies tot recycleworkshop en van een werkconferentie met Rijkswaterstaat en ProRail tot een circulaire fietstocht. Je kunt meedoen aan de Funky Phone Challenge of binnenkijken bij Zero Waste Lab. Ook zijn er ontbijtsessies als de BreakfastBreak bij Roetz Fair Factory en het Circular Business Breakfast.

Bekijk de volledige agenda op: https://www.deweekvandecirculaireeconomie.nl

Vacatures

Er zijn ook steeds vaker leuke job opportunities op het gebied van de circulaire economie. Kijk hier!

Share Button