Hoe krijg ik mijn financiën in orde, hoe kan ik het beste omgaan met arbeidsgeschillen of ziekte, wat zijn aspecten op het gebied van milieu waar ik aandacht aan moet geven? Kortom, hoe kan ik succesvol maatschappelijk verantwoord ondernemen in Oost-Europa? Het seminar Eastern Neighbours, MVO in Oost-Europa geeft antwoord op deze vragen. Tijdens het seminar wordt op praktijkgerichte wijze gesproken over de aspecten waar ondernemers in Oost-Europa tegenaan lopen wanneer ze zaken doen met Oost-Europa. Aan de hand van voorbeelden worden valkuilen, mogelijkheden en tips geboden hoe hier als bedrijf mee om te gaan. Daarnaast is er ruimte om met collega’s, deelnemende partijen en
afgevaardigden van de verschillende ambassades van gedachten te wisselen.

Het seminar is onderdeel van Eastern Neighbours, een internationale culturele expositie die van 7 september tot en met 29 oktober 2006 plaatsvindt in Babel. Gedurende deze expositie presenteren twaalf Oost-Europese landen zich cultureel aan ons land (www.culturalaid.com). Deelnemers van het seminar krijgen na afloop van de seminar toegang tot deze expositie. Het seminar Eastern Neighbours, MVO in Oost-Europa geeft in deze unieke context een beeld hoe organisaties succesvol en maatschappelijk verantwoord kunnen ondernemen in Oost-Europa.

Waar: Babel, Oudenoord 275 te Utrecht
Wanneer: donderdag 19 oktober 2006
Tijd: 10.00 uur – 16.30 uur (ontvangst vanaf 9.30 uur)
Deelnamekosten: € 125,- (excl. BTW) inclusief lunch, koffie/thee, borrel en toegang tot de expositie Eastern Neighbours
U kunt zich voor 6 oktober aanmelden via een inschrijfformulier op de site:
[url]http://www.beptothebone.com/easternneighbours.html[link]www.beptothebone.com/easternneighbours.html[/url]. U kunt ook mailen naar:
[url]mailto:seminarEasternNeighbours@gmail.com[link]seminarEasternNeighbours@gmail.com[/url]