De wereld veranderd snel en de grondstoffen worden alleen maar schaarser. De enige oplossing om uitputting te voorkomen is échte circulariteit. Tarkett, De Meeuw en Borrenbergs maken zich samen sterk om de afvalstromen in de bouwindustrie te reduceren. Ze willen weg met de wegwerpmaatschappij, door producten aan het einde van de levensduur te recyclen tot nieuwe producten. Zij zijn ervan overtuigd dat we met elkaar een positieve impact kunnen maken op mens en planeet. In een video vertelt Rob Kragt, CSR Communications en Training Manager bij Tarkett, meer over de samenwerking.

De Meeuw is een industrieel bouwbedrijf. Zij produceren modulaire units en werken al geruime tijd samen met de vloerenleverancier Tarkett. Dat doen ze in combinatie met de firma Borrenbergs, die de stofferingen aanbrengt.

Met het terugname- en recyclingprogramma ReStart® zorgt Tarkett er samen met partners voor dat de producten aan het einde van de levensduur teruggaan naar de verschillende ReStart®-centra. Het gaat bij dit recyclingprogramma echt om de samenwerking.