Refurbished.nl heeft bij de Shopping Awards 2021 de tweede plek gewonnen in de categorie Beste Marktplaats van Nederland en stond met de 6e plek ook in de top 10 van snelst groeiende e-commerce bedrijven van Nederland. Een prestatie om trots op te zijn!

In 2020 heeft Refurbished.nl met trots de award voor snelst groeiende e-commerce in ontvangst mogen nemen. Dit jaar is Refurbished.nl wederom trots om tot de top 10 van snelst groeiende bedrijven te mogen behoren. Het landschap van e-commerce verandert razendsnel en om twee jaar op rij in de top 10 aanwezig te zijn is een prestatie die zeker gevierd zal worden.

Assortiment breidt uit, transparantie blijft

Refurbished.nl is in afgelopen jaren doorgegaan in haar missie om transparantie te creëren voor de consument. De refurbished markt wordt steeds populairder en dat kun je goed zien door het aanbod dat groter wordt. Eerder was dit alleen iPhones, maar tegenwoordig kun je ook Samsung telefoons en Apple Watches refurbished kopen. Refurbished.nl blijft gericht op het creëren van transparantie voor de klant en ook hun strenge controle om de kwaliteit te waarborgen zijn verder aangescherpt.

Refurbished & Staatsbosbeheer zetten de volgende stap

Sinds de Shopping Awards van vorig jaar heeft Refurbished.nl ook extra stappen gezet in het maatschappelijk verantwoord ondernemen. Vorig jaar waren zij nog in gesprek met Staatsbosbeheer om een samenwerking te starten. Dat project is dit jaar tot stand gekomen. Zo zijn er al een enkel honderd bomen geplant in het bosgebied van het Lage Vuursche. De realisering van dit project is enkel het begin! Refurbished.nl heeft grootse ideeën en is van plan nog veel meer duurzame projecten te starten.