Partnernieuws Schneider Electric

Schneider Electric is een wereldwijde leider op het gebied van industriële technologie en levert toonaangevende expertise in elektrificatie, automatisering en digitalisering voor slimme industrieën, veerkrachtige infrastructuur, toekomstbestendige datacenters, intelligente gebouwen en intuïtieve woningen. Gedreven door diepgaande domeinexpertise biedt Schneider Electric geïntegreerde end-to-end lifecycle AI-gebaseerde industriële IoT-oplossingen met connected producten, automatisering, software en diensten. Schneider levert digital twins die winstgevende groei voor onze klanten mogelijk maken.

In juni 2024 werd Schneider Electric door Time Magazine en Statista uitgeroepen tot meest duurzame bedrijf ter wereld. Het bedrijf wil impact maken door iedereen in staat te stellen optimaal gebruik te maken van Schneiders energie en hulpbronnen en zo vooruitgang en duurzaamheid voor iedereen mogelijk te maken. Het is de missie van Schneider om dé betrouwbare partner te zijn voor duurzaamheid en efficiëntie.

Schneider Electric heeft een ecosysteem van 150.000 collega’s en meer dan een miljoen partners die actief zijn in meer dan 100 landen. Zij zorgen ervoor dat Schneider dicht bij klanten en stakeholders staat. Het bedrijf omarmt diversiteit en inclusie, met een focus op het belangrijkste doel: een duurzame toekomst voor iedereen.