Partnernieuws Mazars

Mazars is een internationale, geïntegreerde accountants-, tax en adviesorganisatie. Wij nemen verantwoordelijkheid voor het vormgeven van een duurzame sector en willen bijdragen aan het creëren van een economische basis voor een eerlijke en welvarende wereld. Mazars opereert als een wereldwijde partnership met een geïntegreerd team van professionals op het gebied van audit, accountancy, tax en consultancy.

Kwaliteit binnen ethische en wettelijke kaders is wat u van ons mag verwachten. Vertrouwen in ons oordeel is de reden dat wij bestaan. Met diepgaande kennis van regels en gedegen inzicht in de markt ondersteunen wij onze klanten en dragen wij bij aan de maatschappij.

Mazars in Nederland is onderdeel van de Mazars Groep. Mazars Groep heeft meer dan 42.000 professionals die klanten over de hele wereld van dienst zijn: 26.000+ professionals in meer dan 90 landen binnen de geïntegreerde Mazars partnership, en 16.000+ professionals via de Mazars North America Alliance.

Mazars wil MazarsForGood zijn: een wereldburger met een positieve impact op de wereld en de maatschappij waarbinnen wij actief zijn. Wij zetten ons vol overgave in om hier zo veel mogelijk aan bij te dragen.

Dit doen wij door diensten van topkwaliteit te leveren aan onze klanten, zodat zij duurzame groei kunnen realiseren. Ook doen wij dit door onze mensen in staat te stellen het beste uit zichzelf te halen en door te bouwen aan een organisatie voor toekomstige generaties professionals.

MazarsForGood

Naast het waarborgen van de hoogste kwaliteitsnormen en ethische standaarden in onze manier van werken, is onze fundamentele missie het bevorderen van transparantie en het vergroten van de stabiliteit van ondernemingen en financiële markten. Wij zien het als onze plicht om onze klanten te helpen nog duurzamer te worden. Om dit te kunnen doen, bouwen wij aan onze duurzaamheidsstrategie met als basis onze purpose, visie en missie.

Purpose

To help build the economic foundations of a fair and prosperous world by caring for the success of our people and clients, the health of financial markets and the integrity of our industry.

Mission

Providing confidence and taking responsibility to help build a fair and prosperous world.

Vision

We are the international, integrated Audit, Accounting, Tax and Advisory partner organisation transparently delivering trust to society with seamless and excellent quality.