Het Online Kenniscentrum Duurzaam ondernemen (www.duurzaam-ondernemen.nl) is geheel vernieuwd. De website heeft een vernieuwde eigentijdse look & feel gekregen en tevens tal van nieuwe functionaliteiten. De website is sinds het jaar 2000 actief en is daarmee de oudste website op het gebied van duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Het initiatief voor de website is genomen door advies- en ingenieursbureau Royal HaskoningDHV.

De website bevat maar liefst 7.500 relevante nieuwsberichten en bevat daarmee de hele historie van MVO in Nederland. De oudste berichten zijn van 1999 toen in Nederland MVO over kwam waaien vanuit de Angelsaksische landen. De website is naast de oudste, hiermee ook de meest complete.

De website bevat onder meer een actuele nieuwsrubriek, een MVO boekshop en een MVO-evenementen agenda. De website is gratis in gebruik en heeft tot doel het bedrijfsleven en de stakeholders een plaform te bieden voor actualiteit, achtergronden en ontwikkelingen op het gebied van MVO.

Nieuwe functionaliteiten zijn onder meer een volledige integratie met social media, suggesties voor andere relevante nieuwsberichten bij een item en het kunnen reageren op nieuwsberichten.