De C2C Bouwgroep is op 17 juni tijdens het seminar ‘Build to Bloom’ officieel gelanceerd. Het seminar, georganiseerd door het Cradle to Cradle Products Innovation Institute in samenwerking met de Dutch Green Building Council en Delta Development Group, vond plaats op Park 20|20 in Hoofddorp.

Voorafgaand aan het seminar mocht de C2C Bouwgroep de afttrap verzorgen en hebben we ons logo onthult aan de toeschouwers. Stacy Glass, Vice President van het Cradle to Cradle Products Innovation Institute, overhandigde bloemen aan onze voorzitter Kees Verweel en met een glas champagne werd de lancering feestelijk gevierd door alle partners!

Na onze aftrap startte het boeiende seminar met inspirerende sprekers. Zoals Google topman Anthony Ravitz uit de VS, Head of Real Estate & Workplace Services, die voor het eerst in Europa sprak over Google’s Healthy Materials Program dat gezonde producten en materialen voor alle Google-gebouwen wereldwijd identificeert. U kunt hier de presentaties downloaden.

De C2C Bouwgroep bestaat uit bouw gerelateerde fabrikanten die de circulaire economie omarmen en beschikken over één of meerdere Cradle to Cradle certificaten, en twee strategische partners; het C2C Products Innovation Institute en C2C ExpoLAB.

Onze missie: 

“Bouwen aan een circulaire economie. Door samenwerking het C2C gedachtegoed verspreiden en stimuleren binnen de Nederlandse Bouw”

We bieden een kennisplatform voor alle partijen in de bouwkolom, wisselen onderling kennis en informatie uit, en delen graag onze ervaringen met andere bouwgerelateerde bedrijven die overwegen om zich te laten certificeren! Als ambassadeurs van C2C in de bouw dragen wij vol trots het C2C gedachtegoed verder uit….