Lezingenprogramma
Sprekers zullen stilstaan bij de visie van de politiek en de wetenschap op het verschijnsel MVO en hoe dat zich kan vertalen naar de zorgsector, gevolgd door lezingen over de wijze waarop Raden van Bestuur in zorginstellingen de implementatie kunnen aansturen. Tenslotte zal worden aangegeven wat MVO betekent voor de facility manager, de gebouw- en installatiebeheerder, de vastgoedbeheerder etc. en hoe zij vanuit hun functie mede vorm kunnen geven aan MVO in de zorginstelling. Als rode draad door alle lezingen zal de vraag beantwoord worden: wie wordt er nu werkelijk ‘beter’ van? Maatschappelijk verantwoord ondernemen in de zorgsector moet boven het niveau van een marketingtool van politici worden uitgetild. Wat is de meerwaarde voor de patiënt, de cliënt, de bewoner van een zorginstelling?

Hotelaccommodatie
De congresdeelnemers zullen in diverse hotels in de omgeving van Gorinchem worden ondergebracht. In de deelnamebevestiging zal worden aangegeven op welke momenten er gebruik kan worden gemaakt van pendelbussen die worden ingezet tussen de diverse hotels en de Evenementenhal.

Bedrijvenmarkt
Zoals gebruikelijk is er een uitgebreide bedrijvenmarkt met 85 stands waar u kennis kunt nemen van uiteenlopende producten en diensten van leveranciers die actief zijn in de gezondheidszorg. De koffie/thee pauzes en de lunches voor de congresdeelnemers vinden plaats op de Bedrijvenmarkt.

Partnerprogramma en avondprogramma
Teneinde het nuttige met het aangename te verenigen wordt er op de avond tussen de beide congresdagen de netwerkfunctie van de vereniging culinair en cultureel ‘onderbouwd’. In de dynamische omgeving van Remon Party Centrum te Schelluinen zullen congresdeelnemers, partners en exposanten nieuwe contacten kunnen leggen en bestaande relaties kunnen bestendigen.
Voor de partners van de congresdeelnemers is er beide dagen keuze uit verschillende programma’s. Afhankelijk van de persoonlijke voorkeur kan een meer cultureel, culinair of sportief programma worden gekozen.