De jury heeft de top drie bekendgemaakt van de verkiezing ‘Meest Klimaatadaptieve en Natuurinclusieve Bedrijventerrein van Nederland 2022‘ voor de prijs:

  • Noviotech Campus-Nijmegen (Bert Krikke)
  • EcomunityPark-Oosterwolde (Anne Jan Zwart & Petra Boorsma)
  • Venlo Trade Port-Venlo (Lidy Rutten en Jacko d’Agnolo)

Het was een lastig dobber voor de jury, bestaande uit Freya Macke, Edwin van der Strate, Roeland Tameling en Jelle de Jong, om alle inzendingen te beoordelen. Er gebeurt veel goeds in het kader van toekomstbestendigheid op de Nederlandse bedrijventerreinen! De jury heeft drie inzendingen genomineerd voor de finale.

Tijdens de Dag van Economische Zaken, 24 november op Papendal in Arnhem, wordt door de vakjury een winnaar gekozen. De genomineerden laten concreet laten zien welke maatregelen en initiatieven zij ondernemen om in aanmerking te komen voor de titel: ‘Meest klimaatadaptieve en natuurinclusieve bedrijventerrein van Nederland 2022‘.

Bekijk het volledige programma van de Dag van EZ en inschrijving op onze website: https://clok.nl/2022/09/22/nationale-dag-van-economische-zaken/

CLOK organiseert deze verkiezing in samenwerking met NL Greenlabel, Next2Company, Tauw, IVN, Arcadis en Acquire (mede mogelijk gemaakt door RVO/DuurzaamDoor).

Foto: Stichting CLOK