De belangrijkste andere MVO- verhalen in de nieuwe P+ People Planet Profit:

De mensenredders van TPG
Een blik in de agenda van CEO Peter Bakker van TPG die de Verenigde Naties helpt bij het verbeteren van de distributie van voedsel. Daarmee transformeerde hij al zijn postbodes tot mensenredders. Bakker zelf werd een lichtend voorbeeld. Wereldwijd.

Achmea
DHV heeft Achmea begeleid bij een groot project op het gebied van MVO: het opstellen van een waardensysteem en invoering van een Business Integrity Systeem.

Fins Mirakel
Een nieuwsgierig meisje in Lapland was ze, Eija Ailasmaa. Nu is ze een van de hoogste topvrouwen in Nederland, CEO van Sanoma Tijdschriften, verantwoordelijk voor 220 titels in heel Europa. Ze runt het bedrijf volgens de duurzame principes die Finland tot de snelst groeiende kenniseconomie van de wereld maakt.

Nederland Waterstofland
Nederland kan binnen Europa een sleutelrol vervullen bij het realiseren van de waterstofeconomie. Dat zeggen sleutelspelers als Verberg van de Gasunie, Alders van de provincie Groningen en Don Huberts van Hoek Loos. Onze troefkaart heet: aardgas. Laten we in het noorden een waterstoffabriek bouwen.

Zaken doen met activisten
P+ People Planet Profit presenteert een exclusieve checklist met 74 aandachtspunten. Alle voorwaarden voor een duurzaam Partnership op een rij. Zowel ondernemers als maatschappelijke organisaties kunnen er mee scoren.