Na het succes van de eerste twee edities in Almere en Amsterdam kondigen wij met trots het Circular Economy BOOSTcamp ‘15 in Nijmegen aan. Dit evenement is een samenwerking tussen de Gemeente Nijmegen, Circle Economy, De Groene Zaak, Het Groene Brein, MVO Nederland, Vierdaagsefeesten Nijmegen en RoyalHaskoning DHV. Onze missie: in drie dagen concrete stappen zetten om Nijmegen om te toveren tot een circulaire hotspot. Deel jij deze missie? Doe dan mee op 28, 29 en 30 mei.

Circular Economy BOOSTcamp

Tijdens Circular Economy BOOSTcamp ‘15 komen professionals, experts en jonge talenten samen om drie thema’s uit te werken die de transitie naar een circulaire economie versnellen. We zijn op zoek naar denkers en doeners die binnen de drie thema’s Nijmegen een circulaire BOOST willen geven.

Dit jaar: Gezondheid, Energie en het Stadseiland in de Waal

Tijdens het BOOSTcamp gaan we aan de slag met drie verschillende thema’s: gezondheid, energie en het stadseiland in de Waal. Binnen het thema Stadseiland ligt de focus op de ontwikkeling van duurzame en circulaire woonactiviteiten, evenementen en attracties. Het thema energie draait dit jaar om het BOOSTen van lokale energieprojecten in Nijmegen. Welke duurzame energiebronnen kunnen er ingezet worden? Binnen het thema gezondheid gaan we aan de slag met de verandering van het verdienmodel van een ziekenhuis. Hoe kunnen we een ziekenhuis circulair maken? En hoe kunnen we er voor zorgen dat de deeleconomie ook haar vruchten afwerpt in de zorg?

Doe mee
De voor- inschrijvingen zijn gestart! Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar, dus wees er snel bij. Klik hier om je in te schrijven.
 
Kijk voor meer informatie, het programma en de tarieven op: www.ceboostcamp.com.